Senaste nytt

Amex platinum kampanj - gratis första kvartalet

När ni loggar in på platinumsidan där man ansöker om dessa medlemskap så står det vilka som gäller i 12 månader.

T ex på Club Carlson sidan så står det så här "Gold-nivån är giltigt under 12-månader, därefter gäller lojalitetsprogrammets regler för upp- och nedgradering"

På Hilton så står det inget om det. Så där antar jag att man är Gold hela tiden. Man får dock förlängs det var 12:e månad.

På SPG står det samma text som på Club Carlson.

Kan bekräfta att detta stämmer. Pratade nyss med 2 olika handläggare på Platinum service. Så länge man är Platinummedlem så har man Guld hos Hilton. Men om man inte bor där under 12 månader så trillar man ner, då ringer man till Amex så flyttar dom upp en till guld igen.
 
Måste man ringa in till supporten för att beställa PP?

Samma fråga för hotellstatusen (och hyrbil)?

Edit: Hittade en pdf för PP. Går det inte att göra digitalt?
 
  • Gilla
Reactions: Gus

Sakoz

Medlem
Gäller väl då hela resan är betald med Platinum kortet? Eller räcker det att endast betala hyrbilen?

Bara resan eller hotellet är betalt med ett AMEX kort utställt på dig. Så gäller "det bästa kortets" försäkring. I detta fall Platinum försäkringen.
Gällande hyrbil är det krav på avstånd från bostaden och minst en övernattning på hotell alternativt resa med annat transportmedel såsom buss, tåg eller flyg. För att försäkringen skall gälla.
 

MrDollar

Medlem
Någon som ansökt om detta kort under pågående kampanj som har Premium/Elite sedan innan? 'tänkte på att erbjudandet enbart gäller nya Amex kunder. Är lite sugen på detta kort
 
  • Gilla
Reactions: Gus
Toppen