Senaste nytt

ALL Accor - Jag har ett guldkort över.

Thornado

Medlem
Precis som @Remington Steele så hade jag också Platinum när man kunde få det genom aktieinnehav och lyckades upprätthålla det i ett flertal år genom ganska frekvent resande till Kina i kombination med att det i "gamla systemet" gick att räkna in kampanjpoäng för status också, så med lite välplanerat hotellbytande så kunde man dra in rätt så bra med poäng.
Accor Platinum med sin garanterade loungetillgång är nog den status jag saknar allra mest.

Jag vet inte om jag är den mest behövande, men OM jag skulle få det så vill jag gärna ha det idag då jag checkar in på Sofitel i Bangkok imorgon (om de nu hinner se att statusen ändrats tills dess...) och även om jag redan har bokat ett rum med loungeaccess så skulle ju inte en ytterligare uppgradering av rumstyp skada.
 

Erik M

Medlem
Nu har jag lyckats få ett till guldkort i år, ifrån mitt thailändska Accor plus boende.
Jag har tidigare skänkt några guldkort till medlemmar här på BC, men dessa är redan guld klädda.
Så jag vill att någon som har nytta av ett guldkort skall få detta. Jag vill man skall aktiv och bidra med info om Accor hotellen och boende här på forumet.


Kortet är gratis för personen som får detta och gäller tom 31/3 2025.
Skriv i tråden så ser vi om du är lämplig. :D
Hur gör man för att få ett guldkort att dela ut?
 

Magnus.j93

Medlem
Jag har guld via att köpa aktier, som jag förstod det så förlängs det väl varje år? Mitt har blivit förlängt en gång i alla fall.

Jag skulle dock inte påstå att jag har någon större nytta av det, har ett 5-10 tal nätter på ibis per år och man måste konstant tjata om att man är guld för att få en gratis dricka.
Tog det lång tid för dig att få guld-kortet efter du "ansökt" om shareholders club? Ansökte idag.
Detta är lättaste sättet att gå tillväga?

Ska bo på Raffles Dubai Palm. Blir spänannde om man får någon upgrade eller dylikt!
 

Fredah

Medlem
Tog det lång tid för dig att få guld-kortet efter du "ansökt" om shareholders club? Ansökte idag.
Detta är lättaste sättet att gå tillväga?

Ska bo på Raffles Dubai Palm. Blir spänannde om man får någon upgrade eller dylikt!
Ja det tog en jäkla tid men oklart om jag gjort något fel. När det hade gått en dryg månad så skickade jag ett mail till accor@clubdesactionnaires.com med fråga om status på min ansökan, bifogade medlemsnummer och skärmdump från Avanza. Ytterligare 2-3 veckor senare så hade min status uppdaterats till Gold. Men jag fick aldrig något svar på något mail så det hela känns lite random. Om jag vore du skulle jag ha dragit iväg ett mail som jag gjorde nu på en gång, kan ju inte skada tänker jag.
 

bajenludde

Medlem
Har försökt läsa på lite om Accor Gold via Shareholder-programmet. Ni som utnyttjat det, stämmer det att det krävs en enda aktie för att vara berättigad? Låter ju nästan för bra för att vara sant. Men efter att man ansökt krävs det vanlig spend/antal stays för att behålla det framåt? Har jag uppfattat det rätt?
 
Toppen