Supertrevlig rapport! Fördrinken med Chang ser mycket god ut. Chang är dock inte min favorit utan det är Leo vilket jag antar att de inte har. Men visst har de Singha också? Jag kan tänka mig att Thai-maten smakar bra på ett flygplan, framförallt om man tar en curry. Eftersom grytor, såser och soppor har en tendens att bara bli godare med tiden och tål uppvärmning bra, alltså motsatsen mot tex en köttbit.
Jag är själv sugen på att åka med Thai-kärran till Thailand (Bangkok). Visst är det så att de flyger varannan dag kl. 20:45 och varannan dag kl. 13:30? Planet 20.45 stannar i Phuket (det planet som @Mojavojoe åkte med) och sedan vidare till Bangkok om jag förstått rätt. Någon som vet om stoppet i Phuket är "drygt"?
Det är Chang som gäller, det är sen gammalt! Singha finns också och något/några västerländska alternativ.
Det går nog en kärra kl 13:30 till Bangkok varje dag och varje ons/lör till Phuket. Det fr phuket åker vidare till Bankgok