Senaste material av LPC123

 1. LPC123

  SAS Eurobonus Mastercard - Dubbla poäng 6-8 oktober 2023

  Ja så klart bli det så :) en riktig tankevurpa från mig
 2. LPC123

  SAS Eurobonus Mastercard - Dubbla poäng 6-8 oktober 2023

  Men det är ju inte dubbla statuspoäng å kampanjen bara extra päng ;)
 3. LPC123

  Tips på annat än sol och bad i Cancun

  Hej. Vi har en resa till Cancun lite längre fram i vinter. Men vi har aldrig varit där innan och funderar på vad man kan hitta på förutom att sola och bada? Det ska vi göra det också men skulle få lite tips på vad man kan göra utöver det? Finns det något kul att åka och titta på eller något...
 4. LPC123

  Frågor om att boka Eurobonus award resa

  Hej ja det dras fler poäng pga flera kontinenter. Men lite tveksam till att det går att lägga till dom extra benen? Finns säkert någon annan här som vet?
 5. LPC123

  SAS förlorar kontrakt till Norwegian

  Precis vad jag menar. Man behöver få upphandlaren att ställa krav som man vet att man är ensam om att kunna uppfylla. Sen spelar priset ingen roll längre.
 6. LPC123

  SAS förlorar kontrakt till Norwegian

  Fast om man har bra säljare så kan man få upphandlaren att ställa frågor i upphandlingsunderlaget som man vet att man är ensam om att kunna uppfylla. I min bransch som sagt är det så man vinner positioner i offentliga upphandlingar. Kan tro att även i dessa stora upphandlingar så uppmuntras...
 7. LPC123

  SAS förlorar kontrakt till Norwegian

  Ja eller att man skaffar sig fördelar mot sin konkurrenter. Det är ju företagsstrategi.
 8. LPC123

  SAS förlorar kontrakt till Norwegian

  I en offentlig upphandling gäller lägsta pris. Dock kan man specificera vissa krav som ska ingå i upphandlingen och då kan man frångå lägsta pris. Gäller att få upphandlaren att ställa krav i upphandlingen som man vet att man är ensam om att kunna svara på. I min bransch kan det vara en speciell...
 9. LPC123

  Vilket Scandic nära Stockholms central?

  Ha ha nej det är inte jag heller men rummen är bra och ja en liten stund klarar även en gammal gubbe som jag i foajén :cool:
 10. LPC123

  SAS FORWARD ny plan för att rädda SAS (22/2 2022)

  Det är ju förvisso sant, men att dom faktiskt äntligen kan visa svarta siffror är posistivt hur man än vrider och vänder på det. Om andra flygbolag lyckats med det tidigare än SAS så har dom ju gjort något fel men nu troligen hittat det och försökt åtgärda felet. Jo det är ju generellt en...
 11. LPC123

  Vilket Scandic nära Stockholms central?

  Grand Central är nära centralen och trevligt
 12. LPC123

  SAS FORWARD ny plan för att rädda SAS (22/2 2022)

  Skön läsning :) kanske kanske att man fått skutan på rätt håll nu?! Håller alla tummar för att detta fortssätter i rätt riktning :)
 13. LPC123

  Flyg till Maldiverna med eurobonus första kvartalet 2024?

  Inom Star A är det ingen som flyger First till Maldiverna vad jag vet. Men att hitta First till annan destination går såklart men dom släpps ca 2v innan avresa och i mycket begränsad tillgång för Eurobonus. Du får helt enkelt tänka om vad gäller destination.
 14. LPC123

  Ändring av flygtider, vad har jag för rättigheter?

  hej Jag har bokat om resa med 20min ändring så helt klart värt att testa avboka.
 15. LPC123

  Digitalt vs fysiskt boardingpass

  Eller som min kollega på 90talet som inte kunde svara på mail så han skrev ut dom och skrev svaret på baksidan och sen postade dom :)
Toppen