Senaste material av EkstromChris

  1. EkstromChris

    Har du blivit uppgraderad på Hilton?

    Hotell: Hilton Tallinn Park Datum: 29-31/1 Bokat: TWIN EXEC ROOM Rate: HONORS PLAN AND SAVE Uppgradering: - Status: HHD Ingen uppgradering denna gång, vilket var lite av en besvikelse då jag alltid brukar få en bra uppgradering här. Dock var hotellet fullbokat p.g.a. konferensen Navy Tech samma...
  2. EkstromChris

    Dining by AMEX för Platinum

    Ajdå, jag som precis började snegla på Trottoria Sorellina-erbjudandet :/ Inget ställe jag har varit på tidigare. Men det där låter verkligen inte bra. Jag och sambon var på Dryck och Mat i mellandagarna, jag tyckte absolut att levererade enligt förväntan. Blev råbiffen till förrätt och...
  3. EkstromChris

    Bara Rom eller Rom och strand?

    Då kan man lika gärna ta pendeln ut till Ostia från Rom. Inte världens vackraste stränder, men enkelt och tar en dryg timme.
  4. EkstromChris

    Dining by AMEX för Platinum

    Jag har käkat där några gånger tidigare. Brukar alltid vara nöjd! Sist tyckte jag dock att deras vintips var lite off, så jag väljer nog själv den här gången :)
  5. EkstromChris

    Dining by AMEX för Platinum

    Bokat där på torsdag. Sista sekunden.
  6. EkstromChris

    Amex lounge på Arlanda (Pontus in the Air)

    Körde pop-up centurion förra helgen. Jävligt bra! Både mat och service var top-notch.
  7. EkstromChris

    Amex lounge på Arlanda (Pontus in the Air)

    Nu blir man ju nästan sugen på att prova, men inga flygningar förrän i april. Låter onekligen betydligt bättre än vad jag hade trott!
  8. EkstromChris

    Dining by AMEX för Platinum

    Hade visst fått dubbla krediteringar. Var bara medveten om att jag hade bränt mina utlandspengar, men måste råkat ha ätit på något av ställena i Sverige också. Trevligt.
  9. EkstromChris

    SAS och förlorat baggage

    Funderar ju på att anmäla lost luggage till SAS nästa vecka, när jag inte haft väskan på 3 veckor. För mig är ju väskan förlorad, bara ren tur (otur att jag inte har några planerade resor) att jag inte behövt använda själva väskan ännu.
  10. EkstromChris

    SAS och förlorat baggage

    Det var tyvärr ingen idé! Sämst kundservice.
  11. EkstromChris

    SAS och förlorat baggage

    Min väska har stått hos Bring nu i över en vecka, de svarar inte på mail - och går inte att komma fram på telefon. Nog för att de har mycket att göra, men det här är helt underkänt.
  12. EkstromChris

    Regelverket (EG) nr 261/2004 - dvs EUs regler om passagerares rättigheter

    Just nu befinner jag mig på en semester som liksom aldrig riktigt vill ta slut. Fastnade med 10-åringen i Rom i fredags, p.g.a. SAS bara ställde in kärran utan orsak. Nåja, finns värre ställen att fastna på. SAS bokade om mig med Lufthansa nu i går (måndag) via München. Här inträffar dock...
  13. EkstromChris

    Star Alliance lounge i Rom

    Trevlig och fräsch lounge. Var rätt mycket folk just nu (kl 17-18), men fanns sittplatser. Finns ingen buffé, utan man får beställa mat - vilken kommer ut till dit du sitter. Provade ett par rätten, tyckte allt var helt okej och snabb service! Vatten finns att ta själv, allt annat får man be om...
  14. EkstromChris

    Dining by AMEX för Platinum

    Jag nyttjade min utlandsdiningcredit den här veckan i Rom, åt på Acquaroof tillsammans med min 10-åring. Riktigt bra fisk och skaldjur. Blev bl.a. ostron, kaviar, bläckfisk och hummer. Definitivt 5 av 5! Dock täckte ju inte 2000 hela notan... :D Inte sett om det blivit någon credit ännu.
  15. EkstromChris

    Star Alliance lounge i Rom

    Topp, tack. Då ska jag också besöka den nu på måndag :)
Toppen