Brandten
Medlem
Lite mat och dryck:
Jag vet inte om vi (i berättelsen någonstans ovan) redan har lämnat Singapore men hur som helst.
Här lämnar vi gate kl0005 och taxar mot bana 20C söderut och vänstersväng mot Köpenhamn.
En timme efter avgång påbörjades serveringen och här kommer det andra negativa jag har att påpeka. Man delade först ut en tallrik. Sen kom man tillbaka efter 1 min med en gaffel. Efter 20 sekunder kom man ut med kniven. Osv. Istället för att ha allt redo och duka klart direkt. Det delades heller inte ut någon biffkniv och den vanliga skulle visa sig vara på tok för slö!
Soppan föll mig inte alls i smaken. Halvsega kycklingbitar i och vaktelägg som lämnade mycket smak i soppan och munnen.
Biffen var väldigt god men fick lämna en relativt stor bit av fettkappan. Den nådde inte upp till biffen ombord på ANA F.
Efterrätten var jättegod men tyvärr hann jag inte fota innan turbulensen kom.
Er reseledare in action med ett glas franskt rött.
Jag vet, mycket blandad dricka blev det.
Nummer 1 av 3.
Jag vet inte om vi (i berättelsen någonstans ovan) redan har lämnat Singapore men hur som helst.
Här lämnar vi gate kl0005 och taxar mot bana 20C söderut och vänstersväng mot Köpenhamn.
En timme efter avgång påbörjades serveringen och här kommer det andra negativa jag har att påpeka. Man delade först ut en tallrik. Sen kom man tillbaka efter 1 min med en gaffel. Efter 20 sekunder kom man ut med kniven. Osv. Istället för att ha allt redo och duka klart direkt. Det delades heller inte ut någon biffkniv och den vanliga skulle visa sig vara på tok för slö!
Soppan föll mig inte alls i smaken. Halvsega kycklingbitar i och vaktelägg som lämnade mycket smak i soppan och munnen.
Biffen var väldigt god men fick lämna en relativt stor bit av fettkappan. Den nådde inte upp till biffen ombord på ANA F.
Efterrätten var jättegod men tyvärr hann jag inte fota innan turbulensen kom.
Er reseledare in action med ett glas franskt rött.
Jag vet, mycket blandad dricka blev det.
Nummer 1 av 3.
Last edited: