Senaste nytt

Stora förändringar i SAS loungeutbud och FastTrack

chrisljo

Medlem
Hvis dette hadde vært fulgt opp med tydelig informasjon i bookingen på SAS sider og en mulighet til å kjøpe Fastrack i booking prosessen hadde det vært spiselig, om enn en nedgradering av tilbudet. Uten slik informasjon er det en oppskrift på et surrete produkt.

Komisk at man kan måtte reise i C GDN-CPH-SFO uten å ha lounge eller fasttrack.
 

Agö

Medlem
Emellertid lite road av att folk ser ett sånt enormt värde av att sitta i dessa tredjepartslounger...
Om du har besökt Alicante Airport en lördag under sommaren med spädbarn så förstår du nog att det är en fördel att ha tillgång till lounge. Det finns ett värde i det. Principen är dock viktigare, är SAS inte berett att betala sina bästa kunder för lounge? Det är svagt.
 

chrisljo

Medlem
Det är väl inte en relevant jämförelse, produkterna lounge och fast track erbjuds inte. Där det erbjuds borde SAS erbjuda det till sina bästa kunder. Svårare än så är det inte.

Enig, jeg synes også det er litt rart at long haul C ikke får tilgang til gullstuene. En billett der koster mer enn mange betaler for EBG.
 

NotRyan

Medlem
"förbättra loungerna på baserna"
Betyder de att dyra, exklusiva ölsorter som Tuborg Gold kommer tillbaka...
Ja, dom kommer ju med största säkerhet att göra om den enligt lounge-konceptet så det är marginella förbättringar utöver att ytan lär öka kraftigt i T4-loungen (vilket ju inte är fy skam).

Alla som varit i inrikesloungen i Oslo kan föreställa sig hur marginella dom förbättringarna blir.

Sedan kommer man väl att ha större chans att slippa ståplats på CDG, EWR och ORD också...

Gör er inga andra vanföreställningar :)
 
Last edited:
Toppen