Senaste nytt

SAS Go/Plus, meny

ARN-PMI igår erbjöd frukost, (yoghurt, müsli, varmt bröd och ost/skinka) och dagens PMI-ARN hade nån slags laxsallad, kycklingmacka eller briemacka. Kycklingmackan var ok... blåbärsmuffinsen till kaffet godare ;)
 
Jag märkte att kycklingmackan egentligen innehåller bacon (fläsk) men när de frågar passagerarna på engelska säger de "Chicken or Cheese?".
Det står i och för sig på innehållsteckning samt på framsidan av förpackning att det innehåller bacon, men med tanke på att vissa personer inte äter fläskkött är frågeställning "Chicken or Cheese?" inte direkt bra sätt att kommunicera med passagerare?
 
Jag märkte att kycklingmackan egentligen innehåller bacon (fläsk) men när de frågar passagerarna på engelska säger de "Chicken or Cheese?".
Det står i och för sig på innehållsteckning samt på framsidan av förpackning att det innehåller bacon, men med tanke på att vissa personer inte äter fläskkött är frågeställning "Chicken or Cheese?" inte direkt bra sätt att kommunicera med passagerare?

Hon på min flight så faktiskt "kyckling-/baconmacka" om jag ska vara helt korrekt :)
 
På flyget till Malta i söndags var det ju "fakiren" för min del, så jag inledde med att sova i typ tre timmar och sedan innan landning äta frukosten som bjöds. Bröd, ost, skinka, yoghurt, müsli, juice och kaffe. Och det var Jettime som stod för flygningen.

Idag på returresan (vanlig SAS-kärra) så var det laxsallad. Vilka mackor det var minns jag inte (får skylla på all G&T ;)).
 
SAS, ni måste ta bart paprikan i lådan med lax. Då lådan åkt runt i transporten får laxen smak av paprikan och det blir rätt äckligt.. Annars är det bra...
 
@Traveller:

Ah, det förklarar saken!
Upplevde en sötaktig smak från laxen och kunde inte begripa vad det var. Och ja, den röda paprikan kan ju ge den effekten.
Kompenserade rejält med salt och peppar...
 
Jag tror inte det var paprikan utan morötterna. Jag provade laxen igen i måndags och fick några morotsbitar som var väldigt söta medan paprikan smakade normalt. Salt och peppar kan inte kompensera en lax som smakar sockerlag.

Den blå chokladen dock är riktigt bra! eller vad säger du traveller ?

Skall prova laxen imorgon med om den serveras för att utmana ödet på nytt.
 
@sembl:

Hm, nu testade jag i och för sig inte morötterna. Har lite svårt för morötter överlag. Finrårivet som blir lite saftigt går an, men mjuka sladdriga/kokta bitar lägger jag undan direkt...
Lycka till med din lax imorgon då! :)
 
Jag tror inte det var paprikan utan morötterna. Jag provade laxen igen i måndags och fick några morotsbitar som var väldigt söta medan paprikan smakade normalt. Salt och peppar kan inte kompensera en lax som smakar sockerlag.

Den blå chokladen dock är riktigt bra! eller vad säger du traveller ?

Skall prova laxen imorgon med om den serveras för att utmana ödet på nytt.

Den blå.. Den åt jag tre i dag.. Namnam...

Vi jämför laxerfarenheter i morgon..
 
@Traveller:

Ah, det förklarar saken!
Upplevde en sötaktig smak från laxen och kunde inte begripa vad det var. Och ja, den röda paprikan kan ju ge den effekten.
Kompenserade rejält med salt och peppar...

Den där paprikan fanns inte där i början, när man lanserade konceptet alltså. Jag kommer så väl ihåg då jag fick den första gången (ARN-LHR) och det var riktigt bra. Men, sedan ett tag är den där förbaskade röda paprikan där och sätter smak.
 
Toppen