Vad är det du undrar om det stämmer?Kan bli spännande om detta stämmer - jag är en aning skeptisk....
De har valt att designa ett nytt säte "Collins AirLounge", intressant design med flertalet sätt att sitta i sitt personliga lilla "ägg". Dessvärre så saknar jag dörr mot resten av kabinen, hade varit ett strålande tillägg. Stort plus för madrassen! Noterar även i pressbilder och videos att de har valt den minsta lilla människa för att visa sina säten,
hade varit intressant med en finsk skogshuggare i lotusställning istället.
Ny kabin | Finnair
Finnair presskittet med videos och bilder
inte alla finnar är byggda som Juha Mieto
Alltså, de här nya Iittalaglasen...för min del tycker jag de ser ut som tandborstglas.
Visa bifogad bild 126115 Visa bifogad bild 126116 Visa bifogad bild 126117
Är det din intuition som säger dig det ? Min erfarenhet inskränker sig till ANAs 787 där konceptet (iofs economy) inte var en höjdare, detta kan ju funka, beroende på hur vig/smidig/gammal man är...nåväl, time will tellVad är det du undrar om det stämmer?
Om det är huruvida stolen har motoriserad recline? Då behöver du inte fundera längre, det har den inte.
Om det är huruvida man antingen kommer att hata eller älska den så kan jag redan nu bekräfta att det kommer att finnas resenärer som varken hatar eller älskar utan tycker något mitt emellan...
Om du tvekar huruvida den kommer till alla A350 och A330 är det också redan nu klart att påståendet stämmer.
Hur som helst så tycker jag att Finnair agerar modigt och gör något annorlunda. De är väl positionerade när marknaden (kanske?) öppnar upp sig igen.
I finska Talouselämä (motsvarar Veckans Affärer) är de dock rätt tydliga med att nya utbudet skall vara ”lagom”. Den som förväntar sig ultimata lyxet kommer att bli besviken. De ville skapa en kabin runt hållbarhet. Min egna tolkning är att det kommer att finnas färre val och mindre utbud gällande mat, för att undvika svinn. Jag hoppas dock att det inte betyder lägre kvalitet. Som allätare hoppas jag även att det inte betyder 100% vegetarisk mat. Däremot skulle jag gärna se fler fiskrätter - kanske även sådan fisk som inte är så ansedd. Fiskbullar av mört eller gädda kan vara riktigt gott!
Finns några rapporter om att uppgraderingar begränsas till en klass. Det är negativt. Men återstår att se hur PE prissätts.