Håller inte med dig. Hur länge var du där, vart var du och vad åt du?Personligen tyckte jag inte Singapore var något speciellt förutom Chilli/Pepparkrabban. Dyr alkohol och inget speciellt i övrigt. Kommer inte besöka landet/stan mera annat än transfer då den ligger bra till. Finns ju massor med fina öar och länder med storstäder i närheten.
Som ”local” är det du gjorde väldigt turistigt. Om du kommer tillbaka rekommenderar jag att du äter lite Briyni till frukost i Tekka Centre. Vandra sedan bort mot Arab St där man får sig en god kopp kaffe eller the. Hyr en cykel och cykla till Marina Barrage. Närmre MBS än så behöver man inte komma. Grab till ett bra hawker, förslagsvis Newton. Kör en proper 20-rätters fest. Sedan kan man välja att ta sig downtown(till Clarke eller Boat Quay....) eller så kan man ta sig uppåt till Holland Village för lite barer.Var där 4 nätter var runt hela stan. Bodde på Hilton, åt 5-rätters på Raffles Grill, Och flera hawkers och Chilli Crab. Drinkar på Four Seasons m fl. Besök på Marina bay sands mm. Rent snyggt men tråkigt med dyr öl. Gillade KL och Saigon mera. Men som sagt smaken är olika. Fördelen med Singapore är ju att det är nära till det mesta i Sydostasien.
Mitt tips är att flyga vidare till Kalibo med Singapore Airlines och sen ta en taxi transfer till Boracay
Som ”local” är det du gjorde väldigt turistigt. Om du kommer tillbaka rekommenderar jag att du äter lite Briyni till frukost i Tekka Centre. Vandra sedan bort mot Arab St där man får sig en god kopp kaffe eller the. Hyr en cykel och cykla till Marina Barrage. Närmre MBS än så behöver man inte komma. Grab till ett bra hawker, förslagsvis Newton. Kör en proper 20-rätters fest. Sedan kan man välja att ta sig downtown(till Clarke eller Boat Quay....) eller så kan man ta sig uppåt till Holland Village för lite barer.
Det Singapore utanför den turistiga kärnan är inte så rent eller snyggt, det gäller bara att veta vart man skall gå.