Senaste nytt

Vad serveras i SAS Loungen idag?

Kycklingen är oätlig. Kvaliteten på maten är givetvis alltför dålig - såväl ombord som i lounger. Borde skicka med den där "vegetariska" lådan som någon fick serverad i Plus också.
 
Då är det smakmässigt vi pratar ... och inte uppläggningsestetiskt?
Ja. Det är säkert ok att äta kycklingen om man flyger en gång i månaden. När man kör ett flertal ben per vecka och det där slafset till mat serveras varje gång undviker man det dock helst.
 
  • Gilla
Reactions: olo
Är det "alltid" kyckling på fredagar och pasta-pesto och lufttorkad "skinka" på torsdagar i loungen på Arlanda T5?
Jag får nämligen alltid den maten när jag är i loungen och har aldrig ens sett laxen som vissa andra verkar få jämnt.
 
På Landvetter kör de veckomeny med byte på (oftast) torsdag, enligt loungevärdarna.

Jag upplever mer kvartalsmenyer på ARN/CPH. Höst = lax och pasta, vinter = kyckling och potatis.

På OSL där man går igenom businessdelen på väg till Gull, så har jag insett att det är annan mat där, vilket har gjort mer än en gång att jag har gått tillbaka dit för att äta - för variationens skull.
 
Toppen