Cristoffer Cedergren
Medlem
Kom på en sak... Varför kör inte SAS lite samarbeten med olika livsmedelsföretag som vill testa och marknadsföra nya produkter? Genom att servera dessa i loungerna kan de ju få ganska bra genomslag i vissa målgrupper.
Låter snarare som något en revisor har kommit på.Sorry to say men de där "fiskdrikadellerna" måste ju vara en CEO som kommit på!
(Det måste ju max gått åt en gryta per lounge/dag)
Om pic-a-deli ställde upp en salladsbar i loungen så skulle nog det kunna bli en hit ur ett marknadsföringsperspektiv.Kom på en sak... Varför kör inte SAS lite samarbeten med olika livsmedelsföretag som vill testa och marknadsföra nya produkter? Genom att servera dessa i loungerna kan de ju få ganska bra genomslag i vissa målgrupper.
Har uppenbarligen inte stött på revisorer som kommer med praktiska förslag/lösningar....Låter snarare som något en revisor har kommit på.
Ja, tänk att fryst(!) sallad kan sälja så bra...Om pic-a-deli ställde upp en salladsbar i loungen så skulle nog det kunna bli en hit ur ett marknadsföringsperspektiv.
När och var serveras
Varmkorv?
Våfflor (har vad jag vet serverats i OSL)?
Är det frukost eller hela dagen?Våfflor finns i gold i Olso (fanns iaf i augusti)
Brukar vara varmkorv i T4-loungen på torsdagar.När och var serveras
Varmkorv?
Våfflor (har vad jag vet serverats i OSL)?
Även i Gull-loungen i Oslo, brukar det vara varmkorv på torsdagar.Brukar vara varmkorv i T4-loungen på torsdagar.