Senaste nytt

Vad är syftet med Amenity Kits?

Skönt att slippa plocka upp sina egna saker. Använder vanligtvis endast handkräm, tandborste och tandkräm, så egentligen skulle det räcka med att det fanns att hämta på toaletten.

Att man på en del flygbolag och klasser får riktigt bra neccessärer är dock en bonus. Rimowa-väskan jag fått från TG F använder jag exempelvis för att alltid ha det nödvändigaste färdigpackat hemma.
 

Senator

Moderator
Min första Swiss F resa fick jag en utmärkt Bally necessär som jag sedan har använt som just necessär.

Jag personligen använder enbart strumporna, öronpropparna samt ögonbindeln. Som oftast tar jag med mig allt annat, och varje år skänker jag till några vänner med tonåringsdöttrar, fast mina tjejkompisar har (nästan) hamnat i just en "Cat Fight" om Swiss F produkterna eftersom dessa kommer från La Prairie :)

Personligen är mycket av det som kommer onödigt. I affärsklass hade gamla Continental ett utmärkt kit som även innehöll näsdukar och Tic Tac :)

Eftersom jag är nästan blind som en noshörning (utan deras luktsinne) använder jag kontaktlinser och glasögon. Jag tar alltid av mig kontaktlinserna på natten, så jag behöver alltid ta fram min necessär i alla fall..
 
Toppen