Senaste nytt

Trafikvarningstråden

Tonton

Medlem
Har du kikat på Lufthansas hemsida? Är nämligen en stor banner, med röd text, på förstasidan där man kan få mer information.

Screenshot 2024-02-19 at 19.19.08.png
 

Hubert

Medlem
Aftonbladet skrev "tennisbollar" i bagaget men det var fel. Det var bara någon härifrån som skulle resa med sina nio påsar ullbollar från Nya Zeeland...
 

Micce1980

Medlem
SK919 CPH-JFK och SK920 JFK-CPH

Någon som flög den 22/2 och vet varför den blev sen på bägge hållen? Åker med den imorgon och slipper gärna att lyfta 3h senare mitt i natten :)
.
 

Attachments

  • IMG_2.jpg
    IMG_2.jpg
    70,2 KB · Visningar: 38
  • IMG1.jpg
    IMG1.jpg
    72,1 KB · Visningar: 37

Tomas E

Medlem
All tågtrafik förbi Solna är inställd sedan ett tag p.g.a. en olycka. Det innebär att varken Arlanda Express eller pendeln från centrala eller södra Stockholm till Arlanda går just nu!

”Olycka” i samband med SLs spårtrafik betyda visst städnings- och saneringsbehov, så det brukar inte bara ta några minuter eller en enstaka kvart.

SL verkar vända enstaka pendeltåg ute på linjen för att upprätthålla viss trafik. (Fick själv byta i Sollentuna nyss för vårt tåg skulle vända efter viss väntan.) Obs att SLs app f.n. är dålig på att visa inställda tåg, så trafikverket.se rekommenderas för info om tåg som faktiskt går.
 
Last edited:
Toppen