Yes, självklart. Även om de flesta av de ställen som nämnts här inte direkt är billiga. T-bone på AGs går väl för en femhundring i sig.Sen är väl frågan också vad personen i fråga har för budget? Och framförhållning mtp bokning.
Mycket bra där!Nu kom jag ju på till vilket ställe du ska gå @Direktorn , även om det inte motsvarar US-style och stora stekar.
Genomgående bästa köttet i stan.
http://www.omakasekottslojd.se/
Vet inte det. Nu har jag inte varit där på ett tag. Men gick dit efter det att Melker sålt och då var det inte bra. Maten medioker och servicen urusel, det var personalen som stod för det avslappnade...Grill är ju alltid rätt bra och avslappnat. Tycker dock det osar lite väl mycket. Även deras bakficka Köttmästarn är ok. Grill Ruby har jag alltid gillat av någon anledning. Inga porterhouse men trevligt kött. Service kan vara bra eller mindre bra.
USA inspirerade Saddle and Sabre också ok beroende på vilken stämning man är ute efter. ok. Där har man REJÄLA köttbitar. Westernstilen är inte riktigt min grej men köttet är bra.
Jag är sällan där men service är mer hit or miss sedan Melkers tid. Han var perfektionist och kom ofta ut till bordet för en kort pratstund. Maffian har alldeles för mycket inflytande.
Jag undrade också om prisbild, nolimit budget och casual/bankpyjamas tidigare. Men postaren har inte återkommit på flera timmar. Är det ens tillåtet på BC...![]()
Jag behöver lite inspel enligt följande kriterier:
- Stockholm (innerstaden)
- Middag (tisdag, onsdag eller torsdag)
- Runt bord (absolut måste), cirka 10 personer
- Inte chambre separée, däremot inte heller minimalt med utrymme till nästa bord
- Mycket bra mat och vin
- Halvt livligt (alltså inte Operakällaren men inte heller den där förfestskrogstypen med alltför hög musik och "kass" akustik)
- Budgeten spelar ingen större roll