hco
Medlem
"[...] utan att för den skull locka till överflöd och frosseri. "
Tjaa... om jag personligen ska bli blown away av en hotellfrukost så är snarare känslan av överflöd och att bli lockad till frosseri som behövs.
Det betyder inte i att jag nödvändigtvis måste frossa (hallå självkontroll) och det betyder heller inte att det blir massa mat över som måste slängas (om det är vad som åsyftas med hänvisningen till överflöd).
Noterar att Grand Hotel i Stockholm är nominerad, vilket är en frukost jag inte är speciellt imponerad av med tanke på vilken kategori hotellet spelar i. Visst är inramningen fin och personalen trevlig och serviceinriktad. Men frukosten i sig äter jag bättre på slumpmässigt utvalt Thon-hotell i Norge. =/
Tjaa... om jag personligen ska bli blown away av en hotellfrukost så är snarare känslan av överflöd och att bli lockad till frosseri som behövs.
Det betyder inte i att jag nödvändigtvis måste frossa (hallå självkontroll) och det betyder heller inte att det blir massa mat över som måste slängas (om det är vad som åsyftas med hänvisningen till överflöd).
Noterar att Grand Hotel i Stockholm är nominerad, vilket är en frukost jag inte är speciellt imponerad av med tanke på vilken kategori hotellet spelar i. Visst är inramningen fin och personalen trevlig och serviceinriktad. Men frukosten i sig äter jag bättre på slumpmässigt utvalt Thon-hotell i Norge. =/