Senaste nytt

Star Alliance lounge i Barcelona (BCN)?

Hachans

Medlem
Om du menar Eurobonus Diamond och flyga med SAS så har det varit så snart i 7 år så ingen nyhet direkt.

Det tar lång tid innan saker sätter sig. Man känner nästan lite sekundärskam när man besöker lounger med handskrivna skyltar där det står ”NO SAS!!!!”. Man undrar hur många gånger de fått frågan. Och hur många som inte läst skyltarna.
 
57A3E90E-3240-411E-93FE-C72D1E9C0980.jpeg
57A3E90E-3240-411E-93FE-C72D1E9C0980.jpeg
 
Det där är en kontraktslounge som Lot, Lufthansa, TAP mfl har avtal med och ingen lounge som något av bolagen driver själva. Finns nästan inga Star Alliance-lounger i Spanien vad jag vet.
 

Hachans

Medlem
Du måste använda filtreringsfunktionen efter att du angivit flygplats för att få ett mer korrekt resultat. Annars ser du för alliansen tillgängliga lounger på aktuell flygplats oavsett om du har tillträde med just din biljett eller ej (kombination av bolag, cabinklass, ffp, ffp status).

Det är ju ganska tydligt. Bolag med sin logga får komma in, andra inte.

I just Barcelona har ju nästan alla star Alliance lounge utom SAS.
 

palmen

Moderator
På SAS hemsida hänvisar man till Star Alliance Lounger:

På Star Alliance finns dessa lounger i Barcelona:
Det du länkar till är lounger som vissa bolag kommer in i. Ingen av dessa lounger är en Star Alliance lounge (det är en kontraktslounge).

SAS skriver att man kommer in i Star Alliance lounger vilket är korrekt, men det finns ingen sådan Lounge i Barcelona eller någon annan flygplats i Spanien.
 
Toppen