Senaste nytt

Singapore Air Business/New business eller Thai First?

Bra om alla tar det lite lugnt. Personligen letar jag inte restauranter baserat på bilderna på deras hemsida av maten :)

En annan fråga: är det någon som lyckas boka EuroBonusbiljetter i business med Singapore Airlines på A350, A380 eller B77W från Europa till Asien? Vi vet att det går med Miles & More, eller att EuroBonus kan boka med B777-200ER, men har vi någon som har lyckas med det andra? Om inte, är hela denna diskussionen delvis meningslös eftersom det inte är relevant.
 
Bra om alla tar det lite lugnt. Personligen letar jag inte restauranter baserat på bilderna på deras hemsida av maten :)

En annan fråga: är det någon som lyckas boka EuroBonusbiljetter i business med Singapore Airlines på A350, A380 eller B77W från Europa till Asien? Vi vet att det går med Miles & More, eller att EuroBonus kan boka med B777-200ER, men har vi någon som har lyckas med det andra? Om inte, är hela denna diskussionen delvis meningslös eftersom det inte är relevant.

Ja, flera stycken har rapporterat om det de senaste dagarna. Bland annat Goose: Posta din lyckade bokning av bonusresor här 2018 | Sida 8 | BusinessClass.se forum | 500 000 inlägg om resor
 
Tack. Det är väldigt bra att Singapore har släppt lite på reglerna.

På M&M är det nu bara en begränsing: nämligen A380 Suites. Annars är det grönt ljus
 
Glöm inte att caviar skall intas tillsammans med en iskall vodka.

En något OT fråga kanske, ursäkta en okunnig men det finns säkert många här som kan svaret... ;)

Vad är det egentligen i den lilla tygpåsen/knytet man ser på många bilder av caviar-servering?
Jag vet att caviar ofta serveras med lök, kokt ägg och någon form av syrad grädde. Men den där påsen...?

(Jag ska flyga Thai First till hösten och de verkar inte ha med den där påsen?)
 
En något OT fråga kanske, ursäkta en okunnig men det finns säkert många här som kan svaret... ;)

Vad är det egentligen i den lilla tygpåsen/knytet man ser på många bilder av caviar-servering?
Jag vet att caviar ofta serveras med lök, kokt ägg och någon form av syrad grädde. Men den där påsen...?

(Jag ska flyga Thai First till hösten och de verkar inte ha med den där påsen?)
Citron :) Läggs i en påse så inte kärnorna trillar ur när man pressar ut juicen :)
 
En något OT fråga kanske, ursäkta en okunnig men det finns säkert många här som kan svaret... ;)

Vad är det egentligen i den lilla tygpåsen/knytet man ser på många bilder av caviar-servering?
Jag vet att caviar ofta serveras med lök, kokt ägg och någon form av syrad grädde. Men den där påsen...?

(Jag ska flyga Thai First till hösten och de verkar inte ha med den där påsen?)

Det brukar ligga en bit lime/citron så du kan piffa till maten lite. :)
 
Toppen