Från gårdagens avsmakningsmeny på 28+ i Göteborg. Överlag fina rätter men denna gång lite forcerad och stressad service inledningsvis.
Anklever au torchon med chokladgel, inkokta plommon, vinägerkrisp
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5788-jpeg.161867/
Inkokt palsternacka, gravad citron med störkaviar samt sås på råsaftad palsternacka och mandel
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5790-jpeg.161868/
Burfångad havskräfta, butternutpumpa, pumpafrön serveras med havskräftsås och kräftpetitchoux
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5792-jpeg.161869/
Friterad kalvbräss med syrad kålrabbi och torkad svamp serveras med kyckling- och oxemulsion
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5793-jpeg.161870/
Hälleflundra pocherad i brynt smör, ragu på cocobönor, färsk vintertryffel samt sotat inlagd pärllök
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5794-jpeg.161871/
Svensk anka med rödbetsterrine bakad i ankfett, krispigt anklår, rödbetsemulsion samt anksky
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5795-jpeg.161872/
Variation på blåbär med yoghurt, vit choklad serveras med bovetevåffla
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5797-jpeg.161874/
Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5798-jpeg.161875/
Bonusbilder från amuse bouche som var löksoppa med tillbehör och en kanapé som smakrensare.
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5786-jpeg.161866/
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5796-jpeg.161873/
Anklever au torchon med chokladgel, inkokta plommon, vinägerkrisp
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5788-jpeg.161867/
Inkokt palsternacka, gravad citron med störkaviar samt sås på råsaftad palsternacka och mandel
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5790-jpeg.161868/
Burfångad havskräfta, butternutpumpa, pumpafrön serveras med havskräftsås och kräftpetitchoux
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5792-jpeg.161869/
Friterad kalvbräss med syrad kålrabbi och torkad svamp serveras med kyckling- och oxemulsion
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5793-jpeg.161870/
Hälleflundra pocherad i brynt smör, ragu på cocobönor, färsk vintertryffel samt sotat inlagd pärllök
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5794-jpeg.161871/
Svensk anka med rödbetsterrine bakad i ankfett, krispigt anklår, rödbetsemulsion samt anksky
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5795-jpeg.161872/
Variation på blåbär med yoghurt, vit choklad serveras med bovetevåffla
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5797-jpeg.161874/
Fermenterad citron med pekannöt och svart citron serveras med chokladsorbet
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5798-jpeg.161875/
Bonusbilder från amuse bouche som var löksoppa med tillbehör och en kanapé som smakrensare.
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5786-jpeg.161866/
https://www.businessclass.com/forum/attachments/img_5796-jpeg.161873/