Senaste nytt

semi live: Förstaklass weekend i Shanghai

004BAECF-2599-41C6-A8F9-4765700A2683.jpeg

Kunde inte ens få gurka i GTn lite dåligt

E1AC6CEA-F427-43E8-8D6D-8DA34DD2B65D.jpeg

Smarrigt!

AE94EE72-3F29-4A42-95E5-B78725E859DC.jpeg

A la caviar så ville jag ha lite vodka till @Alf glaset till höger fick jag!! Hel balja.

1D073AE8-143F-4F30-A846-9C54AF5A5772.jpeg

Ankan. God och mör.

300F8244-D60B-45B1-AC65-AE9065B11C70.jpeg

Pappa ville ha konjak. Fick glaset i mitten. Typ halva flaskan... vill de fylla oss?

393B81FC-9FD3-40EA-84E9-A5BD7F384BFE.jpeg

Exhibition centre

40C84D4F-AE12-4F97-A5FF-3BA6BE7A8FFC.jpeg

Tokhögt
 
Nej, men efter take off har SAS stora problem kunna få ut lite fika.
Tofflor kom
Duk till bord dukades fram
Allmänt spring i kabinen

Men att erbjuda en drink tar tid. Ville inte stressa på och fråga i deras spring då jag var rädd att bli snäst åt. (Ska man behöva känna så)?
Nej, ingen ska behöva känna så och jag vägrar känna så (framförallt om man reser i ngn form av premiumkabin). ”Plinga på”! :)
 
Ja så skall det se ut. Det var dock ett hiskeligt stort glas till en snaps. Borde tagit ett mer passande glas.

Ett stilfullt glas nedan från gamla Pan Am som vodkan serverades i tillsammans med caviar. På den tiden var det riktig still i First. Åker man First med USA bolag idag vet dom inte vad caviar är längre. Jag tycker därför att SAS har satt ribban riktigt bra när dom serverar löjrom i business. Inte heller BA har någon caviar i First, dåligt.

7CCC6FE1-20FD-4D2D-8F0B-699BCB6A3F53.jpeg
 
C376F7F9-0CF4-4920-A5AF-9EE0FB37F691.jpeg


FA743568-F5C2-47E6-9C8E-06E841BACB62.jpeg


C11BA9CE-9985-4C17-A05E-E632E69599D1.jpeg


DBA3F8D1-8B7D-4429-AD7A-469F1F766E7B.jpeg


Ölscenen HAR utvecklats och detta drastiskt. Riktigt grymt ställe som heter DAGA brewpub ligger på fuxing road. Vägg i vägg med boxing cat.
Fanns till och med omnipollo mazarin, vilken jag inte ens sett i sverige. Haha.

Extremt segt internet så ursäkta om flödet på bilder släpar. Måste dela upp.,
 
Hade samma upplevelse i onsdags. Hade vodka som räckte halva flighten



Riktigt god, även om presentationen hade lite mer att önska!
Ja ”finkänslan” i alla dimensioner finns inte riktigt där och det är det som gör SAS väl upplevs bra på hårdvaran framförallt. Sen har de en sjysst profil på dryck med det skandinaviska, så förutsättningarna finns, men de misslyckas få till det gång efter annan.
 
Blev att äta på Sichiuan Citizen igår. Riktigt och prisvärt. Sedan är ju deras Basil Drop, en drink med vodka, basilika, citrusjuice riktigt god.

Har stora problem att få upp bilder, eller ens logga på forumet. Har nån erfarenhet av det i Kina?

Ps beläggningen på planet hit var ca 30%, samma för alla kabiner.
 
Toppen