Senaste nytt

SAS.se världens sämsta flygbolagssida?

M

Monkey_Class

Guest
De är drabbade av samma fenomen som i princip händer överallt - avsaknad av en kravspecifikation värd namnet.
System byggs av system"personer". Bilar byggs av bilbyggare. Mjukvara av mjukvaruutvecklare men i inget fall så får slutanvändaren sätta sina krav utan vi måste "köpa" det som erbjuds.
Hur många härinne har inte varit med om alla "nya" system som bara krånglar till tillvaron. Kolla bara hur CAD program är uppbyggda eller SAP - say no more.
 

Dr. Miles

Expert
Det var inget som helst problem att boka en biljett på SAS.se med min Windows 7 + Opera 12.
Internet från Tyskland om det är det som gör skillnad.
 
Hade massa problem att boka en award idag och massa problem att boka TP också, kastades in och ut mellan bokning och startsidan / error sida. Samt massa olika error meddelanden.

Men felen verkar vara intermitenta och samtliga härstammar i kopplingen med EuroBonus systemet & Amadeus
 

AABack2ARN

Medlem
Det verkar vara vissa problem i integrationen mellan SAS och Amadeus och har varit så ett par dagar.

Information om att bokningar som gjordes mellan 02MAR och 03MAR kan i vissa fall ha cancellerats. Det är resebyråns ansvar att boka om biljetterna, men ett tips är nog att hålla lite koll på eventuella bokningar ni lyckats göra under dessa dagar... Ett annat problem verkar till viss del även ha funnits igår 04MAR..!
 

Jakob K

Medlem
Det känns som om SAS har helt fel fokus. TV-reklam, Eurobonus kampanjer, Harlem Shake, Europas punktligaste flygbolag, 45 nya linjer, flyg till SFO, radioreklam, ännu mer Eurobonuskampanjer, sociala medier, rabatt på hyrbil, dubbla poäng på hotell, utomhusreklam, punktligast igen, Harlem Shake igen, bla, bla, bla, bla... VAD SPELAR DET FÖR ROLL OM SAS ÄR PUNKTLIGAST OM MAN INTE KAN BOKA FLYGBILJETTER TILL DESSA PUNKTLIGA FLYG???

Vad krävs för att SAS ska fatta att en fungerande flygbokning är grunden hos ett flygbolag?

Tyvärr har du fel. Grunden i en statlig förlustverksamhet är att försöka skapa nån slags chimär av flärd som attraherar naiva politiker att fortsätta stoppa in tusenlappar i brasan innan den slocknar. Ironiskt nog så kanske förlusterna i vissa lägen ökar ju fler biljetter man bokar....
 
Toppen