Senaste nytt

SAS Inrikes flyttar till terminal 5 på Arlanda

Homer

Medlem
Det har ju ryktats att OW eller Scary Team skulle flytta till T2 efter renoveringen, med både SK och Norwegian i T5 vore ju det vansinne om det vill attrahera andra passagerare än de som har ARN som bas.
 

Traveller

Medlem
Nyheter i ämnet... Åkte i dag med SK ARN -DUS och hade ett prat med Olle, kabinchef.. Olle bekräftade för mig att det verkligen är så att man kommer flytta SAS inrikes till T5 schengen. Enligt honom så är detta att förvänta om cirka ett år. Känns ju riktigt bra när två olika SAS anställda, oberoende av varandra, har bekräftat dessa planer.
 
Kanske slår de ut väggen här på GOT när de ändå är igång uppe på ARN?? *hoppfullt*
Och Systembolagets monopol avregleras samma dag. ;)

Vad händer med T4 när man flyttar SK till T5? Även om det är rätt trist idag där och ibland tar det lång tid med säkerhetskontrollen det är ganska smidigt att hoppa mellan gaterna vid kortare inrikesanslutningar. Att ha en smultronställe i form av security på våning 2 på väg från SkyCity är överlägsen.
Däremot att stå i samma security kö vid T5 som alla utrikespassagerare till en spansk/grekisk/slovensk charter(ifall det blir separat kö från exSchengen) en morgon eller kväll suger fett. Garanterad CDG upplevelse på hemmaplan. :p
 
Toppen