Senaste nytt

SAS hyr in kapacitet från HiFly och Smart Lynx sommaren 2023

apknug

Medlem
Man får ju bara hoppas att dom inte hyr in samma plan som Ving hyrt in under denna vintersäsong ;) https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/bgqwKk/ving-far-skarp-kritik-bagage-fast-i-thailand
Ving hyrde väl den här? En drygt tre år gammal 330-900neo.med.371 säten. De som satt fram i "Premium" blev nog glada fast de som åkte charter fick de som de hade betalat för.

 

Flyer722

Medlem

Taggen

Medlem
Planet du länkar till har ingen PE.

Och 2-2-2 säte i C. Är det nya RKP vi ser?

Men kanske inte ens är detta plan som skall flyga. HiFly har ju andra kärror de hyr ut med noll benutrymme. Hade de inte en A380 också? Fast den kanske är skrotad.

Har dock inga problem med att man hyr in flyg. Men att man betalar för oxfilé och får falukorv är ju känt hos SAS och påverkas inte av detta.
Fast SAS gav oss ju 30 000 EB poäng i business om vi råkat få RKP på en sträcka och klagade. Det är bara att begära mer denna gång.
 

apknug

Medlem
Stämmer, däremot såldes dessa platser som "business" och "premium" platserna som ving säljer är ju bara platser längre fram i planet med lite bättre mat.
Ja ving fattade väl att de var tvungna att ändra koncept när det fick denna kärra på halsen en längre tid. Några, 18 pax, som hade bokat lite extra benutrymme tidigt blev nog glada, resten höll sig nog för skratt.
 
Toppen