Senaste nytt

SAS Höst och Vinter 2024/2025 menykort

För att inte prata om:
Batteriet i elbilen/taxin på väg till Arlanda.
Oljan som pumpas upp för att producera bränsle till bilen/taxin/flyget/cateringtruck.
Produktionen, arbetsförhållande och återvinning av kläderna du använder (i princip från ALLA producenter).
Mobiltelefonen (batteri och fabrik, transport på fartyg etc).
Kaffeodlingarna och de stackars bönderna där som har ökad risk för cancer.
+ resten av vardagen.

:rolleyes: ;);)


Om någon kommer över liknande information om menyn för long haul (specifikt New York i November) så får ni gärna skriva här i tråden.
Det finns saker som är lättare att byta ut än andra. Istället för att peka på allt annat som är dåligt är det väl bättre att försöka bättra där man kan?
 
Inga större förändringar
Utbudet har i det stora hela varit detsamma under flera år nu.
Dessutom ganska magert jämfört med många andra bolag (T.ex Brussel airlines)
Inte direkt spännande att ögna igenom det, Veg pizza, Wasa knäcke Antipastilåda år efter år känns uttjatat.
Varför inte börja med lite helt nya snacks? T.ex någon form av Tapas låda istf Antipaston.
Att byta Gott o Blandat till Haribo är ju inte direkt något omvälvande nytänkande som markant ökar ombord försäljningen
 
Toppen