Senaste nytt

SAS Eurobonusshop julkalender 2021

Skogi

Medlem
Teamet på Eurobonosshop har återigen överträffat sig själva med den av forumet alltid lika uppskattade julkalendern fylld till bredden med diverse oerhört förmånliga erbjudanden! :)

Jag tycker att vi tar och inleder årets tråd med ett citat från föregående år så att alla förstagångspoängjägare iallafall får sig ett hum om vad som komma skall!
Oh så många krossade drömmar... :)

Julkalender | SAS EuroBonus Shop
884B63D0-0E1A-4529-8E17-3E544F3BDE9B.jpeg
 
Frågan är varför dom ens har ”blurat” bilderna i år. Man ser ju helt uppenbart att ingen av luckorna är av intresse redan nu.

Det enda som eventuellt är intressant är hörlurarna (ser ut som bose nc700?) om det inte hade varit så att dom sälja till överpris (som alltid).
 

fcx

Medlem
Som gammal julkalenderprenumerant vill jag tipsa om att varje lucka brukar innehålla två erbjudanden. Dels det stora innehållet i luckan, som är att köpa överprissatta varor till en påhittad rabatt och tjäna poäng på det. Dels kommer det ett till erbjudande om att tjäna poäng, men som bara står i mailet (inte på kalenderhemsidan). Idag 50 poäng per 100 kronor om man köper glasögon.

Förra årets Bose-lucka innehöll Bose NC700 för 4366 kronor eller 140810 poäng (värdelöst) samt dubbla extrapoäng på Ulla Winbladh (klart mer värdefullt).

I tisdagsluckorna förra året var det dessutom 50% poängrabatt på inrikesresor till vissa destinationer (giltigt bara den dagen).
 
Toppen