Senaste nytt

Safari på sterioder, Expert Review Swiss Business Class, Four Seasons Dubai och mer...

dashboard

Administrator
Hej,

Här följer dagens publisering av våran hërliga Expert Review på Swiss Business Class. Läs mer här!
Vad tycker du om Swiss Business Class? Dela dina erfarenheter här på forumet!

Alla drömmer väl om en safari! Här ger vi dig fantastiska idéer för att kanske göra din dröm till verklighet. Läs mer här om hur varumärken som Four Seasons, The Oberoi, One & Only och Belmond låter dig uppleva den ultimata resan, den du berättar om för dina barnbarn. Läs mer här...
Belmond-Savute-9.png

Har du varit på safari? Dela dina erfarenheter här på forumet!

Vi har en annan Expert Review idag idag, nämligen ett topphotell i Dubai. Läs varför Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach är så bra. Har du bott där? Dela dina erfarenheter här på forumet!

Corsair har nu uppgraderat sin Business Class kabin och vi tittar på den här. Har någon här på forumet testat Corsair? Dela dina erfarenheter!

Slutligen kommer vi att läsa om en av årets mest efterlängtade hotellöppningar. The Mandarin Oriental Ritz, Madrid välkomnar äntligen gästerna genom sina historiska ytterdörrar.

En bra helg önskas från redaktionen...

PS: Till alla som inte prenumererar på vårat nyhetsbrev så kommer det att bli fokus på spännande saker och bra deals framöver. Det kommer också tillkomma en hel del expert reviews framöver. Signa upp på nyhetsbrevet från förstasidan på BusinessClass.com.
 
Toppen