Senaste nytt

Söker Eurobonus-resa från Skandinavien - Colombo, Sri Lanka

atroell

Ny medlem
Hej, hoppas på att få lite hjälp i letandet som verkar vara att leta efter nålen i höstacken. (Pinga gärna om detta är fel tråd).

  1. Varifrån vill du börja din resa? Köpenhamn ELLER Göteborg ELLER Stockholm
  2. Var är din destination? Colombo, Sri Lanka
  3. Typ av resa (enkel eller tur och retur)? Tur och retur
  4. När vill/behöver du resa ut? I början av december, 2023
  5. När vill/behöver du komma hem? I slutet av mars/början av april 2024
  6. Hur länge vill du vara borta? Ca 4 månader
  7. Hur många personer som skall resa? 2 vuxna
  8. I vilken kabinklass? Vilken som helst (allt över Economy är såklart att föredra)
  9. Med vilka flygbolag vill du flyga med? Alla (helst inte EgyptAir)
  10. Vad är din budget? (per person): Totalt: Eurobonus - 140,000 poäng, 2-4-1 voucher
  11. Vad är det viktigaste för dig? 1. Att kunna använda poäng för att spara pengar 2. Kortare restid
  12. Vill du stanna annanstans utöver destinationen? Om möjligt Malé, Dubai eller Bangkok på vägen dit dvs 2-3 dagar i början av december 2023, därefter vidare till Colombo, Sri Lanka. Men viktigast är att komma till Colombo. Är också okej med övernattning varsom om så krävs!


Har själv kollat i SAS Star Alliance sökmotor för att hitta resor. Hittar hemresa Colombo - Köpenhamn 29 samt 31 mars i Economy. Utresa ingenting till Colombo även om jag delar upp det Köpenhamn - X och sen X - Colombo, har kollat från Istanbul, Malé, Dubai, Abu Dhabi, Delhi, Mumbai, Doha, Bangkok. Finns hur mycket som helst att välja på om det bara är för 1 person, men inte för 2. Är det så att flygbolagen bara släpper 1 plats eller är vi helt enkelt extremt sent ute?

Hittar Köpenhamn - Dubai i Economy för 2 personer, så eventuellt boka den, sen vanlig flygbiljett för pengar Dubai - Colombo och sen Colombo - Köpenhamn poäng hem. Eller finns de några bättre alternativ där ute?

Tacksam för tips!
 

Mimmisa

Medlem
Beroende på hur flexibla ni är så finns det utresa den 27 november i economy med TK. Hemresa finns det flera i eco med AI både i slutet av mars och början av april.
 

Mimmisa

Medlem
Kikade runt lite snabbt på andra flygplatser i "närheten". Jag hittar business från VIE med Egypt till flera flygplatser i Indien och till Delhi i economy med Air India, Egypt eller LOT i början av december. Men hela vägen till Colombo enbart för en person. Till Dubai finns det ju en hel del i både business och eco i början av december med både Lufthansa, Turkish, Ethiopien etc.
 

atroell

Ny medlem
Stort tack! Ska kika vidare på dessa.

Finns det en chans att det släpps fler bonusbiljetter innan december eller hur brukar det fungera? Kanske en dum fråga men är ny här inne.
 

Aladppu

Medlem
Stort tack! Ska kika vidare på dessa.

Finns det en chans att det släpps fler bonusbiljetter innan december eller hur brukar det fungera? Kanske en dum fråga men är ny här inne.
Thai släpper sina bonusresor till Eurobonus tidigast 180 dagar innan avresa, oftats närmare inpå än så. Så där har du möjlighet.

Exempelvis ska jag också till Colombo nu i november. Bokade ARN-BKK i Business för bara några veckor sedan.

Löste sedan revenue på det korta hoppet över Bengaliska bukten BKK-CMB för runt 700 spänn
 
Toppen