Live från München.
Ayingers am Platzl.
Å hit har jag gått i en 25 år för deras gebackte Pfefferhaxe. Då får man för sig att förnya sig och fixar helt ny fräsch meny
Ajöss med tyskt rustik
Tur de gör en sagolik öl
Weizen är klockren.
Och för att trösta mig fick det även bli en Ur-Bayrischer Dunkel
Sprang på den här i Osaka kan vara värt att prova även om de inte hade allt för spännande ölsorter, ligger nära Namba Station, hela området därikring är trevligt med MASSOR av restauranger.
Öl menyn, jag provade Grand Kirin IPA som också finns på burk i affärerna eftersom det är Kirin så antar jag att det inte dirket i small craft beer vi pratar om, Yona Yona Ale var god.
Matmeny, de gör chips på beställning himla gott till ölen och de serveras varma direkt från frityren.
Och så en sista bild, inte relaterat till detta ölhak men det är väl bara i Japan man kan få sådan här service....
Halvvägs igenom min New England roadtrip har jag besökt ett gäng bryggerier och barer, men ett ställe förtjänar att nämnas lite extra. Om ni har vägarna förbi Portland, Maine, så är Novare Res ett grymt ställe!
Mycket lokal Maine öl och från närliggande stater men även tyska och belgiska flaskor om man är sugen på det.
Trevlig uteservering på ett stort trädäck och en bar i källaren bredvid.