Senaste nytt

Reseberättelse: Lufthansa C / Singapore Airlines F GOT-FRA-LHR-SIN-MNL

Mikeswe

Medlem
Kul överraskning för din mor! Självklart ska man bjuda föräldrarna när möjlighet finns!

Tack! Håller med ! Absolut skall man det ! Man får visa dem lite uppskattning nu när dom är lite äldre, när man själv blivit förståndigare och dessutom flugit och farit alldeles för mycket för att kunna utnyttja sina privilegier! Var ett utmärkt sätt att spendera lite poäng :)
 

Mikeswe

Medlem
Tack för en trevlig rapport. Fint gjort med din mamma. Det kommer att bli ett minne för livet för henne, även för dej.

Tack!! Absolut, kan inte annat än att hålla med här med! minnen är viktigt !.. Men icke att förglömma, dessutom väntar ju en hemresa med Business / EVA och First med LH (fortfarande trodde hon utresan var en engångsföreteelse) så hon kommer ju t.o.m. kunna börja jämföra Business/First class produkter på gamla dagar :).. får kanske bli en rapport till på den resan :)..
 

palmen

Moderator
Precis när glaset fyllts på med ”husets röda” börjar pushback.. snabbt börjar man åtminstone dricka upp vin/vatten. Maten hämtas omgående in och vinglaset bokstavligt dras ifrån handen. Ingen förlust för vår del, men man hörde några ”verdammt” i sätena framför
Haha, skrattade gott åt detta :)
Man ska passa sig för att ta vinet från tysken ;)

Tack för rapporteringen och hoppas att resan hem blir minst lika bra.
 

Mikeswe

Medlem
Haha, skrattade gott åt detta :)
Man ska passa sig för att ta vinet från tysken ;)

Tack för rapporteringen och hoppas att resan hem blir minst lika bra.

Det skall man absout passa sig för :) Dessutom att servera vin i plastglas ;) Hade man eldat på, hade man nog kunnat starta ett tyskt uppror i kabinen :)

kan meddela att hemresan var riktigt bra också ! Lufthansa A380, ensamma i kabinen så blev utomordentlig service även där. Dock har jag inte hunnit skriva ihop något, i.om. att det blev att dra till Medellin, Colombia ganska omgående.
 

oneM

Medlem
Tack för en underbar rapport! Är det en eurobonus award resa? Och isåfall hur gick du tillväga för att hitta tillgänglighet?
 
Toppen