Senaste nytt

Provkör Tesla Model S idag med UBER (ta med körkort)

KNA

Medlem
Det fanns bara en (1) bil! Jag såg den på en bärgningsbil på E4:an på väg norrut vid cirka 19:10 igår :)
Finns att beställa via annat företags app i CPH , men lyckades inte boka den där heller , hittade en dessa Tesla vid laddstolpe nära hotellet , kanske bättre med hybridmodeller där man kan starta hjälpmotor vid batteritorsk ;-)
 

fly4fun

Medlem
Provkörning? Ähh... bättre beställa sig en egen istället :)

29byfi8.png
 

Kris

Medlem
Finns showroom nära Kongens Nytorv i København. Boka en provtur där om ni har vägarna förbi. Har inte gjort det själv ännu, men är allt bra sugen så det blir förhoppningsvis inom snar framtid.

För övrigt är ju senaste releasen lite småtrevlig. 0-100 på 3.2s... :)
 

Loffe

Medlem
Ursäkta rejäl bump! Provkörde Model S P85D igår och vilket jäkla monster till bil! Som skrevs ovan, 0-100 på 3,2 s, nästan så att det flimrade för ögonen i accelerationen. Man kan väl säga 700 hk och 990 Nm vridmoment märktes rätt bra :D Gav upphov till duktigt habegär men 1,3 miljoner känns rätt saftigt...
 

fly4fun

Medlem
Hur lång är räckvidden? Kanske bara att den ska långt norrut och det är enklare att sätta den på bärgare än att ladda på vägen?
Räckvidden är 30-45 mil beroende på hur man kör. En Tesla laddar man normalt sett varje natt så för normal körning till/från jobbet eller handla ska det räcka hela dagen. Ska man köra långt finns det gratis snabbladdare här och där längs med dom stora vägarna. Inga problem att köra från Stockholm ner till Skåne eller upp till Åre.
 

agehall

Medlem
Btw, vill man se teslas så ska man parkera sig på Max i Upplands Väsby. De har laddare där och det brukar stå 1-3 teslor där mest hela tiden tycker jag. Bla en taxi som ofta står där och polerar på bilen...
 
Toppen