Senaste nytt

Preview på vår egen Expert Review SWISS Business Class

dashboard

Administrator
Hei,

I dag har vi en spennende nyhet, i form av en eksklusiv preview på neste nyhetsbrevs hovedsak. Det er altså en Expert Review på SWISS Business Class produkt.

Saken finnes her:

BusinessClass.com - Review of SWISS Business Class

Noen ord om hvorfor denne preview. For det første så er det hyggelig å tilby våre lojale medlemmer en "early access" til materiale som vi har jobbet veldig mye med.

Våre expert reviews er skrevet for å gi en komplett beskrivelse på hvordan det er å oppleve nevnte flyselskap / kabin rent generelt. Det skal ikke sammenlignes med deres egne personlige reisebrev eller reviews skrevet av bloggere, som tilbyr en unik innsikt i den aktuelle reisen, med egne bilder og beskrivelsen av hele opplevelsen. Vi har valgt å forsøke ta frem gode bilder som vi synes reflekterer opplevelsen på en bra måte.

Det vi vil ha fra dere. For det andre, så vet vi at ingen, selv våre erfarne artikkelforfattere, har all kunnskap om absolutt alt. Det kan forekomme feil og det kan være at dere kunnskapsrike medlemmer har ideer om hvordan hver enkelt review skal kunne forbedres.

Vår ambisjon: å skrive expert reviews helt i verdensklasse. Blant annet så vil det komme en seksjon som heter "Room for improvement". Airline reviews på BusinessClass.com er absolutt ikke reklame eller content marketing skrevet på vegne av flyselskapene. De er skrevet av vårt eget team og den som skriver har alltid fløyet med det aktuelle flyselskapet, som regel mange ganger. Våre expert reviews skal være som et leksikon for alle som søker informasjon om det aktuelle flyselskapet og klassen. Vil du f.eks vite hvordan serveringen er på Oman Air Business Class? Vel, slå opp på vår Expert Review. (kommer - vi skal dekke dem alle)

Rules of engagement:
I denne tråden er det kun direkte feil i review´en samt forslag til forbedringer som skal med. Vi skriver på generelt grunnlag og ikke spesifikt om hvordan det er å fly nå under covid-19. Andre ting enn konkret feedback på fakta hører ikke hjemme i denne tråden.

Enjoy,
Redaksjonen

BusinessClass.com - Review of SWISS Business Class
 
Toppen