Senaste nytt

Posta din utsikt! (Hotell)

Daniel R

Ny medlem
Vi får ofta se bilder från de höga våningarna på Comfort Arlanda, så här kommer en från den lite mindre glamorösa våning 4.
IMG_8518.jpeg
 

TjudöBoy

Medlem
Behöver man inte anknytning till flottan eller liknande för att boka där? Fast du kör ju stora civila båtar så det kanske räcker!
(Jag bodde där en gång för typ 20 år sedan för det var det billigaste min chef hittade och han använde sina kontakter inom marinen för att boka...)
Nä d funkar nog för ”vanligt” folk oxå att boka och bo men tillhör man flottan eller liknande så har de väldigt fördelaktiga priser på boendet ;)
 

Doctor-X

Medlem
IMG_5364.jpg


Comfort Hotel Skellefteå.

Rum 307 (bott i rum 207 - Sibylle sviten ett par gånger tidigare - som är identiskt till 307). Trevligt rum, sviterna är de enda rummen med kyl vilket är rätt skönt att ha om man ska bo länge för att kunna handla lite mat/snacks på ICA. Det som suger är att att rummet vetter mot nattklubben som är i samma byggnad som hotellet, mycket untz untz (vilket skulle vara begränsat till fredag och lördag enligt repan, men de har kört disco alla dagar utom söndag).
Sista natten ikväll efter 10 dagars jobb, så imorgon blir det att flyga hem och några dagars ledigt innan det kör igång igen på torsdag.
 
Toppen