Återstår en vecka med David Johansen från Kokkeriet. Oklart om jag hinner dit. Ska förvisso flyga nästa lördag så ska göra ett försök då. KLM vill väl dock boarda 45 minuter före avgångstid som vanligt...!
Men du går väl inte från loungen/resturangen innan det ropas i högtalarna: "Passenger Agö, please come immediately to gate X as you are the last passenger to board and you are delaying the flight"?
Kort sagt, råkade ut för detsamma igår på BA från T2 ARN "final call" sedan möts man av 3 min kö i gate och 2 min i jettyn...
Hallo Hello Pop-up restaurant i CPH Københavns Lufthavn byder igen i år på en spændende gourmet-oplevelse af unik karakter i forbindelse med Copenhagen Cooking festivallen.
Fra d. 19. august til d. 14. september slår vi dørene op for pop-up restauranten HALLO HELLO, der forandrer dit verdensbillede for en kort stund, og måske endda på længere sigt, gennem smag, fantasi og dialog.
HALLO HELLO er skabt i samarbejde med den nyskabende kokkeduo Bo Lindegaard og Lasse Askov, som står bag event- og cateringfirmaet I’m a KOMBO.
HALLO HELLO har til formål at skabe en unik madoplevelse af særlig social karakter, hvor rejsende kan se frem til at møde og spise med andre, de ikke kender – men måske kommer til at kende.
HALLO HELLO serverer en tre-retters menu med fokus på årstidens råvarer, bestående af to salte retter samt en dessert to-go. En menu hos HALLO HELLO koster DKK 250, og alle drikkevarer koster DKK 50, uanset hvad du vælger.