Agö
Medlem
Du arbetar med logistik va? Snygg optimering av bordsytan. Men Ringin saknas på bild 2.ARN-LHR. Riktigt gott var det!![]()
![]()
![]()
Du arbetar med logistik va? Snygg optimering av bordsytan. Men Ringin saknas på bild 2.ARN-LHR. Riktigt gott var det!![]()
![]()
![]()
Min till vänster och FruBrandten till höger.Du arbetar med logistik va? Snygg optimering av bordsytan. Men Ringin saknas på bild 2.
Tog du några bilder på innehållet?Jag är ju en av (få?) vänner av nya kuben, men efter ett bra tag med goda kuber så fick jag två bottennapp på rad:
Först den omtalade kuben med löja och löjrom. Här var allt riktigt gott, potatisen och morötterna passade perfekt ihop, och såserna mycket välsmakande. Undantaget var själva fisken, en kall och hård svart "tingest" som såg extremt oaptitlig ut. Smakade bränt och saltvatten. Byter man ut fisken mot en bit kycklingbröst så har det potential att bli en av de bästa lådorna.
Visa bifogad bild 69625
På returen serverades det mal. En stor kall brun klump. Den var seg, och med ett tjockt hårt skal, så det var svårt att få loss en bit att äta, men det var inte värt besväret. Det smakade bara rök. Under detta låg bovetet, som hade blötts upp av rökvätskan och var mer som gröt. Ostkrämen hade samma konsistens som smör, så man fick skära(!) krämklicken. Till råga på allt så var muffinbaren undergräddad, så mer som en degklump. Rödlöksbitarna gick att äta. Helt klart sämsta jag någonsin fått ombord på SAS.
Visa bifogad bild 69626
Angående den första boxen. Är det inte bara den sönder rökta torra siken som ska bytas ut? Rökt sik behöver inte vara så, den kan vara väldigt saftig. Alternativt byta mot en fetare fisk.Jag är ju en av (få?) vänner av nya kuben, men efter ett bra tag med goda kuber så fick jag två bottennapp på rad:
Först den omtalade kuben med löja och löjrom. Här var allt riktigt gott, potatisen och morötterna passade perfekt ihop, och såserna mycket välsmakande. Undantaget var själva fisken, en kall och hård svart "tingest" som såg extremt oaptitlig ut. Smakade bränt och saltvatten. Byter man ut fisken mot en bit kycklingbröst så har det potential att bli en av de bästa lådorna.
Visa bifogad bild 69625
På returen serverades det mal. En stor kall brun klump. Den var seg, och med ett tjockt hårt skal, så det var svårt att få loss en bit att äta, men det var inte värt besväret. Det smakade bara rök. Under detta låg bovetet, som hade blötts upp av rökvätskan och var mer som gröt. Ostkrämen hade samma konsistens som smör, så man fick skära(!) krämklicken. Till råga på allt så var muffinbaren undergräddad, så mer som en degklump. Rödlöksbitarna gick att äta. Helt klart sämsta jag någonsin fått ombord på SAS.
Visa bifogad bild 69626
Angående den första boxen. Är det inte bara den sönder rökta torra siken som ska bytas ut? Rökt sik behöver inte vara så, den kan vara väldigt saftig. Alternativt byta mot en fetare fisk.
Fick den idag också, på flyg FRA-ARN. Fisken var riktigtriktigt tråkig enligt mig.