Senaste nytt

[OFFICIELLT] Eurobonus-status i Skyteam när SAS går med!

sweflyer

Medlem
Gäller regeln om ingen loungetillgång vid inrikesflyg inom SkyTeam för alla inrikesflygingar (oavsett vilket land det är inrikes i)? Det är ingen skillnad på USA och andra länder?
 

guwonder

Medlem
Gäller regeln om ingen loungetillgång vid inrikesflyg inom SkyTeam för alla inrikesflygingar (oavsett vilket land det är inrikes i)? Det är ingen skillnad på USA och andra länder?
Ett flygbolag kan välja att vara mer generös än vad alliansen kräver. Delta väljer att inte vara mer generös.
 
Bra besked, men nu saknas bara detaljer om poängintjäning på andra Skyteam-bolag och awardskostnader. Också om SAS kommer få undantag med bagagereglerna för Elit Plus som reser i Go Light, som man har på *A idag eller inte.
 

guwonder

Medlem
Skyteam (i 2022): “If you’re an Elite Plus or Elite member, don’t forget there’s an extra allowance. It’s 10kg for Elite members and 20kg for Elite Plus, or one additional bag where the piece concept applies, depending on routing.”

0+1=1 med Skyteam.
 
Last edited:
Någon får rätta eller dementera, men sades det inte någonstans att det blir (eller målet är) att awardprisen/zonerna för EB behålls samma som förrut?
Har varit mycket snack om en FB-framtid, men så länge EB är sitt egna program kan man kanske hoppas på små eller inga ändringar?
Jo men menade vad det kommer att kosta att boka resor med EB på andra Skyteambolag. KLM och AF har flukturerande poängpriser. Om SAS inför fasta poängpriser på andra bolag blir det ju en enorm fördel.
 
Precis, ökar värdet på SAS silver fenomenalt beroende på utfallet.
Ja som Lifetime EBG tvingas jag nu boka Go Smart om jag vill ha med nån form av bagage som inte går in under sätet framför. Om Skyteam tvingar SAS att rucka på detta för Skyteam Elit, inkl sina egna Eurobonus silver och uppåt, blir det en enorm skillnad.

Edit: blir ju konstigt om SAS får undantag eftersom att KLM och AF får en fördel av att när vi reser med dem får vi alltid ta med bagage som Elit och Elit Plus
 
Toppen