Senaste nytt

Mikkeller öppnar bar på Kastrup

Börjar med min vanliga Airport SPONTAN.
15463672136914910102348366480366.jpg
 
Tak @flybob - er dette ikke efterhaanden mere vin end øl? "About this Beer: Fermented with juice from 2.5 kg blueberry per liter base beer. Fermented for 8 months"
Set på
RateBeer
Varför skulle det vara mer vin? För att man har i blåbärsjuice?
Det finns mycket öl som lagras över lång tid innan det är klart och inte blir klart på 2-3 veckor.
 
  • Gilla
Reactions: pep
Tak @flybob - er dette ikke efterhaanden mere vin end øl? ".....Fermented with juice from 2.5 kg blueberry per liter base beer...for 8 months" Set på RateBeer
 
Tak @flybob - er dette ikke efterhaanden mere vin end øl? ".....Fermented with juice from 2.5 kg blueberry per liter base beer...for 8 months" Set på RateBeer

Om det är socker från bär som jäses så är det vin, men om det i grunden är socker från en mältnings-, och mäskningsprocess så är det öl. Detta verkar vara en blandning, då de säkert gjort en grund på mäskad malt men tillsätt extra socker i form av bär, så jag skulle säga öl.
 
Toppen