Senaste nytt

Miami - måste man ha bil? + hotelltips

sembl

Medlem
Bil är ett måste, dock så har jag alltid skippat cab pga risken för snabba väderomslag är inte helt omöjligt. Och när det regnar och åskar så r det som om någon vrider på en kran 200%. Dags för en Miami guide kanske snart med.
 

Concorde

Founding Member
Tack! Har förstått att det finns bättre och sämre delar av South Beach, någon rekommendation?

Håll dig till den södra delen. Mest action kring Collins Avenue. Ocean Drive = tacky och turistigt. Egentligen är mångt och mycket av Miami rätt tacky. Bal Harbour är en av dom trevligare platserna norr om Miami Beach.
Hyrbil och färd till Key West ett absolut måste! Ta in på hotell i Key West. Oerhört vackert därnere.

Ja, som tidigare talare nämnt GPS är ett måste. Du vill inte köra fel i Miami. Många områden som får våra Svenska problem områden att verka oskuldsfulla.
 
Last edited:

NiNE

Medlem
Jag var i november med familjen (2 vuxna + 1 INF). Vi hade ingen bil och det gick jättebra. Vi bodde på nedre delen av South Beach, det var kanon. Vår tid spenderades på stranden och på stan i Miami Beach. Hade säkert varit kul att se mer av omgivningen om vi hade haft en hyrbil, men vi var jättenöjda med att bara ha tagit det lugnt i en vecka. Hade vi åkt utan barn hade vi nog velat göra/se mer, så då hade det nog varit bra med hyrbil.
 
Toppen