Det blir ju lite märkligt, med tanke på att det området annars är bar och restaurang där det (före corona) var rätt högt tryck.Ikväll när jag pratade med receptionen fick jag veta att man verkar ha konkreta planer på att avveckla loungen på plan 4 och flytta ner den till området där den låg som provisorium fram tills nyss. Anledningen var överbelastning på plan 4 till följd av många fler gäster med status.
Fortsättning följer.
Det är ju också ett sätt att ”bjuda”... Om det finns färre eller inga lediga sittplatser, då stannar inte ”loungegästerna” så länge. Det blir också billigare med samma personal som redan är på plats i baren/restaurangen.Det blir ju lite märkligt, med tanke på att det området annars är bar och restaurang där det (före corona) var rätt högt tryck.
Ska vi betta på hur länge det tar innan Hilton Stockholm Slussen blir ett Doubletree?![]()
Dito.Det är ju också ett sätt att ”bjuda”... Om det finns färre eller inga lediga sittplatser, då stannar inte ”loungegästerna” så länge. Det blir också billigare med samma personal som redan är på plats i baren/restaurangen.
Men dem gör naturligtvis det här för vår säkerhet ock komfort!
Anledningen var överbelastning på plan 4 till följd av många fler gäster med status.
Fortsättning följer.