Inget internet över Atlanten idag.
En fantastisk flygning med ett riktigt bra inflight crew.
Betydligt personligare, mer intimt och varmare än vad jag förväntat mig av tysk korrekt men professionell service.
Glutenfritt i Lufthansa First skilde sig knappt något förutom att jag bara hade en varmrätt att
välja på jämfört med det vanliga utbudet.
Överlag höll maten hög klass, tom standardrätten GFML kyckling var mycket god.
Ett glas vodka till kaviaren, ett glas 2020 GC Schlossberg riesling till förrätterna, jag fortsatte med rieslingen även till kycklingen.
Ostservering var något udda enligt mig, ingen hårdost utan en variation av mjuka ostar, i och för sig gott men jag föredrar hårdost. Till osten avnjöt jag ett glas port. Desert, jag var egentligen mätt men som GFML efterätten var liten, mandelkaka med citruskräm och kokosflingor. Jag är ingen whiskydrickare men ett litet glas
Blue Label kunde jag inte motstå, det en en kopp Earl Grey avslutade en delikat måltid.
Efter allt ätande kände jag att jag behövde en tupplur så cabin crew bäddade i ordning 1G år mig, tuppluren tog ungefär 5h vilket innebar att när jag vaknat till var det i princip dags för landning i Washington D.C [IAD].
Och ja, champagnerna smakade bra de med.