Senaste nytt

Hyra hus i Italien

Hallå,
Familjen är just nu på semester på hemmaplan och vi har börjat att spåna lite inför nästa sommar. Önskemålet är att hyra ett hus i Italien. Någon som har erfarenhet av detta? Är Airbnb det smidigaste sättet eller finns det andra förmedlare av hus man ska boka igenom? Önskemålen (kraven) för oss är att huset ska ligga nära havet, egen pool och ganska nära samhälle/by/mindre stad. Gärna skapligt nära flygplats också...
Är det någon av er som sitter inne på matnyttig information, hör gärna av er!
//Otto
 

Palazzi

Medlem
Skulle säga Airbnb för mängden alternativ (och någon slags kvalitetssäkring genom betygsättningen), men ett annat alternativ är också att gå med i Facebook-gruppen "ITALIEN, Byt, hyra ut, anlita, sälj" där rätt många svenskägda hus kommer ut. Kan ju vara smidigt med svensk kommunikation, och kulturella likheter, ibland (?)
Ofta har de hemsida också, men det kan ju vara svårt att få nys om dessa hus utan den reklam som sker i Facebook-gruppen.
 
Tack för alla svar. Efter @Palazzi :s tips om Facebookgruppen så kanske jag blir tvungen att skaffa FB. Har klarat mig fram till nu... Fortsätt gärna att fylla på med tips och tankar för en lyckad semester i Italien!
 

LarsCph

Medlem
En fordel ved AirBNB og lignende er, at man ofte kan undgå at skulle bo lørdag til lørdag - men kan have valgfri ankomst og afrejsedag.
 
Toppen