Senaste nytt

Hur tänka kring MGMs hack i Las Vegas (kommande resa på fredag)

Illvillja

Ny medlem
I Söndags blev MGM Resorts hackade vilket har medfört att appar och hemsidor har slutat fungera, många spelmaskiner etc är nedstängda (drabbar inte mig då jag enbart spelar poker, men påverkar ju självklart servicenivåer etc) och man måste checka in manuellt över disk vilket självklart har orsakat ganska mkt kaos. MGM Resorts äger ju flera stora hotell i Vegas och jag var sedan två resor förra året MGM Gold vilket medför lite fördelar i form av uppgraderingar, skippad resort fee etc varför jag valde deras hotell även denna gång.

Det verkar vara en ganska seriös attack för fortfarande idag, onsdag är man inte up and running normalt. Man har ändrat meddelande att man fritt kan boka om ifall man har resor fram till den 17e september (hur man nu gör det då det inte går att ringa då de har fullt upp med sina manuella incheckningar).

Jag har en resa bokad med 2 nätter på Mandalan Bay och sedan 6 nätter på Vdara med start på fredag och står nu i valet och kvalet mellan om jag ska boka om till ngn annan kedja eller hotell eller chansa och hoppas att de löst det tillräckligt bra på 2 dagar.

Jag har ingen status direkt med ngn av de andra kasinokedjorna så närmast hade varit att boka bort mina nätter till 1-2 andra hotell och ta kanske de första 2 nätterna på Resorts World och 6 nätterna på Horseshoe ist för Vdara men känns spontant som ett litet nedbyte (om än ungefär i samma prisklass just nu som när jag bokade). Första helgen är den dyra och har tittat på lite olika alternativ, AMEX Fine Hotels har väl dugliga priser för några alternativ men inget som direkt har lockat tillräckligt för att jag ska slå till. Mitt resesällskap har bokat bort sina planerade nätter på Luxor till 3 nätter på Palms och sen resten på Horseshoe men i det fallet är det ju snarare en uppgradering hotellmässigt.

Ni som verkar vara kloka människor här på forumet, hur hade ni resonerat?
 
Toppen