Senaste nytt

Hotel i Toronto

LarsCph

Medlem
Det er lykkes mig at booke to returbilletter til fruen og mig i starten af September København-Toronto hvor vi har to nætter (SAS öppnar Toronto dagligen mixat från Arlanda och Köpenhamn | Sida 8 | BusinessClass.se forum | 880 000 inlägg om resor Det passer perfekt med vores 10 års bryllupsdag :)

Jeg har kigget lidt på hoteller og der er jo ganske meget at vælge imellem. Men jeg tænkte om der var nogen som havde hands-on erfaringer med hvor det er godt at bo? 4/5 stjernet, gerne med mulighed god udsigt over byen eller Lake Ontario fra rummet. Ingen speciel preference for kæde.

Hvad kan anbefales til en par-tur?
 

Knyhlen

Medlem
Hej. Nu är det snart fem år sedan jag var i Toronto men då bodde vi på Westin Harbor Castle. Stora, fräscha rum, utsikt mot sjön och centralt placerat hotel med gångavstånd till restauranger och nöjen. Så kan definitivt rekommenderas. Vet dock inte hur mycket som förändrats under pandemin.

Mvh Kristoffer
 

LarsCph

Medlem
Tack - det ser riktig bra ut. Nu har jag bokat hos dem 3-5 september. Huron Suite som ser rigtig fin ud, stort rum og med super udsigt over søen, og til en OK pris med breakfast.
 
Toppen