Senaste nytt

Hjälp med 4 business under höstlovet till lyxigare destinationer (sol och bad)

visst kan jag omboka om jag hittar ett bättre erbjudande och ringer jag då SAS kundtjänst?
Ja (före utresa), MEN din planerade resa inträffar efter SAS byter allians från Star Alliance till Skyteam den 1:a september. Efter detta datum lär alla ombokningar bli väldigt komplicerade, då du inte kommer kunna byta till en annan flight i Star Alliance utan måste i så fall hitta en Skyteamflight istället. Exakta detaljer kring hur ombokningar kommer gå till är nog inte helt klara, det *skulle kunna* bli så att en bokning av ett ben föranleder att alla ben måste bokas om till Skyteamflyg.

Jag skulle rekommendera att du inte planerar för några ändringar efter augusti (annat än om du skulle hitta en helt ny resa med Skyteam-bolag istället).
 

Elmer

Medlem
Ursäkta sent svar. Det blev Bangkok. Men två av oss sitter i ekonomi på ett separat flyg och två i business. Hemväg är samtliga i business.

Har läst lite i forumet och förstår det som att det finns en chans för oss i ekonomi att uppgradera till business. Som jag förstår kan det komma lediga platser någon/några dagar innan avresa. Stämmer det? Lönar det sig inte att söka varje dag på awardfares?

Otroligt dålig på detta och är så rädd för att allt ska gå fel. Tacksam om någon orkar svara på mina trötta/dumma frågor.
 
Toppen