Datapunkt:
Idag var det en äldre dam som bemannade loungebaren då Eken var stängd:
1.) Kontroll av voucher så fort någon satte en fot innanför repet.
2.) Idag gick det bara att välja Kroneburg på fat, rött, vitt eller rosé samt läsk, men helt plötsligt efter 20-30 minuter gick det även att få flasköl och cider på flaska [vilket även gick igår] efter hon gått och frågat ”my boss”.
3.) Damen bakom baren hade ett master-glas med markering som hon mätte upp varje glas vin hon hände upp.
4.) Damen hade tydliga instruktioner från sin ”my boss”ang. det väldigt strikta reglerna, vilket hon upplyste flertalet gäster om när de sa att dryckesutbudet var större igår även om Eken var stängt.
5.) Det var inte damens fel att hon följde reglerna preussiskt då hon, vad jag kan bedöma, sällan stått i baren och i sin osäkerhet höll hårt i regelboken och instruktionsmanualen [ett väldigt vanligt tillvägagångssätt rent psykologiskt för någon som är oerfaren i sin roll].