Andreas Ekman
Medlem
Ska vi diskutera kondisbitar så måste jag ju vara med...
Bagerichef sen 15 år...
Sen kan dom ju bytt till billigare choklad, ett annat smör som är billigare
Det vet ju @jerixon att choklad finns ju i otaliga kombinationer och kvaliteter och smaker.
Jag anser dock att 70% är för starkt, men sen tycker jag även att den chokladbollen inte är något bra och har aldrig varit...
Sen som flera har påtalat så har ju priserna på råvaror expolerat runt pandemin och frammåt så inte konstigt om man letar billigare alternativ för att kunna hålla sina marginaler.
DOm har säker ett fast pris till Sas och för att hålla sina egna marginaler så har dom troligen korrigerat inehållet.
Sen kan dom även ha ändrat mängden av ingredienserna utan att det ändrar ordningen i deklarationen...
Bagerichef sen 15 år...
Sen kan dom ju bytt till billigare choklad, ett annat smör som är billigare
Det vet ju @jerixon att choklad finns ju i otaliga kombinationer och kvaliteter och smaker.
Jag anser dock att 70% är för starkt, men sen tycker jag även att den chokladbollen inte är något bra och har aldrig varit...
Sen som flera har påtalat så har ju priserna på råvaror expolerat runt pandemin och frammåt så inte konstigt om man letar billigare alternativ för att kunna hålla sina marginaler.
DOm har säker ett fast pris till Sas och för att hålla sina egna marginaler så har dom troligen korrigerat inehållet.
Sen kan dom även ha ändrat mängden av ingredienserna utan att det ändrar ordningen i deklarationen...