Senaste nytt

Har du blivit uppgraderad på Hilton?

Kris

Medlem
Hotell: Waldorf Astoria Berlin
Datum: Aug 2023
Bokat: King Deluxe with view
Uppgradering: Jr Suite
Status: HHD

Plötsligt händer det... Var dags att vara Intercontinental Berlin otrogen för en natt. Bytte utsikten mot en Jr Suite. Riktigt gott om plats får man säga.

Kul att testa men som Royal Ambasador är det rejält mer value for money på Intercontinental i Berlin (ex lounge, minibar, garanterad svit från billigaste rum osv). Jfr https://www.businessclass.com/forum...l-crowne-plaza-holiday-inn.14408/post-1047146

20230831_161948.jpg


20230831_193952.jpg
 
Last edited:

bvs

Medlem
Hotell: Hilton Tokyo
Datum: September 2023
Bokat: King Deluxe
Uppgradering: King Executive
Status: HHG (tack @bvs)

Otroligt trevligt och lyxigt med executiveuppgradering till högsta våningen (38). Har aldrig haft loungeaccess på Hilton förut, så det var ju också förmånligt.

Visa bifogad bild 145793
Visa bifogad bild 145794 Visa bifogad bild 145795

Kul att se att det gör någon nytta! Hoppas det klarnar upp någon dag så du får se Fuji-san från loungen också :)
 

FilipJ

Medlem
Hotell: Hilton Garden Inn Kyoto
Datum: September 2023
Bokat: Queen Guest Room
Uppgradering: Queen Superior Room
Status: HHG (tack @bvs)

Även denna gång recognition med uppgradering (till högsta våningen och större rum), och val av guld-perk. Detta hotellet är bara ett år gammalt och riktigt fräscht. Känner mig inte helt övertygad om läget än, men det får tiden utvisa. Blir bara två nätter här, men efter denna stay har jag kvalificerat guld till mars 2025!
 

taxvalp

Medlem
Hotell: Conrad Los Angeles
Datum: 4 nätter
Bokat: Studio King
Uppgradering: Gott om lediga rum vid incheckning och vi blev informerade att vi hade blivit uppgraderade. Rummet var fint men såg ut precis som det vi hade bokat och i appen syntes ingen uppgradering, vilket det brukar göra. Vi frågade vänligt om något var fel och efter middagen fick vi i stället en finfin One Bedroom Suite med fönster i tre riktningar.
Status: HHD
 
Toppen