Kvällens måltid från TK1786 CPH-IST. Förrätterna var bra men inget särskilt, däremot var pastan den bästa jag någonsin fått på ett flyg. Dessutom väldigt trevliga turkiska viner.
SQ317 från London till Singapore A380 business class. Hade bokat oxfilé med Book the cook men det försvann så var lite missnöjd men de fixade from något liknande. Inte det bästa jag fått på ett flygplan men smakade bra.
Till aptitretare mycket god kyckling sate med jordnötssås. Sedan varmrökt lax med kaviar och till huvudrätt oxfilé och till sist ostbricka och även choklad glass. Piper Heidsieck samt Carl Heidsieck 2014 champagne. 2021 Chartron and trebucher Pouilly-Fuisse Burgundi vitt vin till laxen. 2016 Chateau Per Ka Tour Reserve Bordeaux till köttet. Även 2019 Dandelion Shiraz Barossa Valley var också god.
Kaffe och Courvoisier XO Cognac till osten.
Riktigt bra här.