Efter att diverse trådar här handlat om bättre mat till premiumpassagerare så finns det även bekräftelse om det inom industrin.
Flygbolagen verkar göra allt för att överträffa varandra när det gäller slaget om de högt vinstgivande premiumkunderna.
En maträtt i ekonomi kostar mellan 5 och 9€ medans den i business kostar 15 till 30€.
I första klass verkar det bokstavligt vara himlen som sätter gränsen.
Singapore Airlines slår sig för bröstet med att vara dom enda som erbjuder både Dom Perignon och Krug Grande Cuvee, maten nämner dom inget om.
Air France förstaklass passagerare får sin mat lagad av den enda kvinnliga kocken i Frankrike med 3 Michelin stjärnor.
Man uppskattar att marknaden för flygmat har ett värde på 10 miljarder euro.
Dogfight over posh airline food | Bangkok Post: news
Flygbolagen verkar göra allt för att överträffa varandra när det gäller slaget om de högt vinstgivande premiumkunderna.
En maträtt i ekonomi kostar mellan 5 och 9€ medans den i business kostar 15 till 30€.
I första klass verkar det bokstavligt vara himlen som sätter gränsen.
Singapore Airlines slår sig för bröstet med att vara dom enda som erbjuder både Dom Perignon och Krug Grande Cuvee, maten nämner dom inget om.
Air France förstaklass passagerare får sin mat lagad av den enda kvinnliga kocken i Frankrike med 3 Michelin stjärnor.
Man uppskattar att marknaden för flygmat har ett värde på 10 miljarder euro.
Dogfight over posh airline food | Bangkok Post: news