intuition
Medlem
Hmmm, Strawberry verkar ha fluffat till frallorna. Hittar inga äkta frallor (franskbröd) och inga frallor med tuggmotstånd. Även de som ser lite grövre ut är mjuka som vetebullar.
Äggröran är också fluffad - den ser lika kompakt ut som den alltid gjort, men där är någon ny ingrediens som för att den har konsistens som Jell-o. Den var inte jättegod förut, nu känns den helt osmaklig och konstgjord
Är det bara jag som märkt och stör mig på att det tydligen ska vara lättspytt i år? (I en tid när andra går mot fiberrikt och mat med rå konsistens?)
Ps inser precis att Kitchen and table har samma trend. Åt en helt smaklös lax som var så mjuk att den nästan kunde drickas. Och en Ceasar salad där "kycklingen" var skuren i tunna skivor, marinerad (och säkert vätske-injicerad) och grillad . Roman salladen var ersatt av små-kvistar och blad, också utan tuggmotstånd.
Äggröran är också fluffad - den ser lika kompakt ut som den alltid gjort, men där är någon ny ingrediens som för att den har konsistens som Jell-o. Den var inte jättegod förut, nu känns den helt osmaklig och konstgjord
Är det bara jag som märkt och stör mig på att det tydligen ska vara lättspytt i år? (I en tid när andra går mot fiberrikt och mat med rå konsistens?)
Ps inser precis att Kitchen and table har samma trend. Åt en helt smaklös lax som var så mjuk att den nästan kunde drickas. Och en Ceasar salad där "kycklingen" var skuren i tunna skivor, marinerad (och säkert vätske-injicerad) och grillad . Roman salladen var ersatt av små-kvistar och blad, också utan tuggmotstånd.