Senaste nytt

First class & more

Alx

Medlem
Jovisst, men jag vet inte om det alltid är samma information. Det är väldigt LH fokuserat, men helt klart många bra tips. Den 9AUG kunde man köpa biljetter med LH från FRA alt. MUC till Asien för 499EUR T/R. Bara som ett exempel. Tyvärr var det bara den dagen. Reseperioden var dock OKT-MAR, så det var ju väldigt trevligt. :)

Intressant att någon kan ta betalt för att förmedla information som redan ligger ute för alla på LH:s hemsida! Prenumererar man på LH:s nyhetsbrev så fick man tom veta om den här kampanjen 1 dag före allmänheten, dvs den 4:e augusti. Det är ju värt endel att kunna planera en dag och boka direkt när biljetterna släpps. LH har förövrigt liknande kampanjer till andra världsdelar. Bokade nyligen FCO-YVR-ARN för 4.150:-. Gemensamt för dessa superkampanjer brukar vara att biljetterna endast säljs under 5 dagar (restidsperioden brukar dock vara väl tilltagen). De släpps vanligtvis varannan tisdag, ibland onsdag omkring kl. 10:00... ;)
 

npahedman

Medlem
Nu kampanj med Qatar Airways från Tyskland. Bokas via deras tyska sida. Sonderangebote!!!

678 EUR till CPT och 445 till DXB från Tyskland bland annat. Många destinationer att välja bland. Melbourne 995 EUR ToR utlovas.
 
Toppen